Sus

Carte oaspeti

Nume: calin

Email: cazareungaria@yahoo.ro

Mesaj: A fost o data ca niciodata” o pensiune, la intrarea in Campia Turzii, cu numele ei de “Pensiunea Milexim”...treptat, pentru ca ne-am dorit ceva mai mult, pentru ca voiam sa multumim intru totul fiecare client in parte, i-am construit o sora...o noua cladire, o noua pensiune...si pentru ca nu era destul inca, visul nu era complet, am construit si a treia cladire...acum sunt trei, de 3,4 si 5 stele...si acum nu mai sunt trei pensiuni...acum ele alcatuiesc un adevarat complex hotelier...”Complexul Milexim”...primul conglomerat de acest tip din zona...toate aceste pentru ca oricine ne calca pragul sa simta “rafinamentul, rusticul si elganta”...Inca de cand am ales sa-mi petrec cateva zile la Milexim mi-au placut foarte mult cuvintele de prezentare si nu regret . A fost frumos si o sa mai revin

05/0508/13 2:05 PM

Nume: Horia Brenciu

Email: contact@hbm.ro

Mesaj: Multa dragoste...asta ne-a spus inima!

15/1510/13 9:31 AM

Nume: Horia Virlan

Email: h_virlan@yahoo.com

Mesaj: Recunosc ca asteptarile mele nu erau prea mari inainte de a trece pragul restaurantului, dar, spre bucuria mea, am intalnit un loc placut cu personal amabil, mancare de calitate si o conducere dedicata locului pe care il conduc. Ca un plus ar fi calitatea cazarii din hotel si siguranta parcarii. Felicitari!

15/1510/13 9:31 AM

Nume: Leo Iorga - Compact

Email: florentinamarin@yahoo.com

Mesaj: Impresionant de frumos TOTUL! Foarte bun bucatarul! \" Dupa ani si ani...ma voi intoarce\" Leo Iorga - Compact \'88-\'96 Pact by Leo Iorga & Adi Ordean

16/1610/13 8:09 AM

Lasa-ne un mesaj!
* Toate campurile sunt obligatorii!

Milexim Ballroom
Galerie foto-video
Complex Milexim vine in intampinarea dumneavoastra cu o nouă sală de evenimente cu o capacitate între 200 și 600 de persoane. Aceasta are un design modern, este dotată cu ventilație și climatizare centralizată de ultimă generație . Dispune de parcare pentru invitați, spațiu verde pentru relaxare. Meniurile propuse sunt deosebite și gustoase, din ingrediente de cea mai bună calitate. Vă așteptăm să ne călcați pragul și vă promitem că veți avea parte de cea mai frumoasă petrecere, de care vă veți aminti cu drag și peste ani!
Mai multe »
Centru Conferinte
Galerie foto-video
SC MILEXIM SRL pune la dispozitia dumneavoastra Centrul de conferinte compus din 4 sali care pot gazdui de la 10 la 120 de persoane.
Mai multe »
Foto
Galerie foto-video
Va invitam sa vizionati galeria foto-video a pensiunii Milexim
Mai multe »
Tarife
Galerie foto-video
Preturile camerelor si serviciile noastre le puteti gasi in pagina noastra Tarife.
Mai multe »
Rezervari
Galerie foto-video
Formular de rezervare on-line. Informatii rezervari cazare
Mai multe »
Oferte
Galerie foto-video
Viziteaza pagina pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte de cazare la pensiunea Milexim
Mai multe »