Sus

Centru Conferinte

 

SC MILEXIM SRL pune la dispozitia dumneavoastra Centrul de conferinte compus din 4 sali care pot gazdui de la 10 la 120 de persoane. Multifunctionale, salile pot fi adaptate unor nevoi variate, de la organizarea de sedinte, seminarii, la traininguri, work shopuri si conferinte, fiind echipate cu tehnologie moderna si WI-FI de mare viteza, videoproiector, flipchart, consumabile, sonorizare,microfoane wireless,ecran proiectie, plasme LCD.

Pentru ca stim ca fiecare detaliu conteaza, echipa noastra ofera consultant gratuita, bazata pe experienta anterioara in vederea organizarii cu succes a evenimentului dorit.

Fie că este vorba de a găzdui seminarii, întâlniri de afaceri sau un eveniment al companiei, nu trebuie decât să alegeţi data, iar noi vă punem la dispoziţie Centrul de conferinţe S.C.  MILEXIM SRL

Vă asigurăm soluţia ideală pentru cocktail-uri, coffee break, prânz, cină sau alte evenimente, în funcţie de nevoile sau preferinţele dumneavoastră.

Galerie Foto

Milexim Ballroom
Galerie foto-video
Complex Milexim vine in intampinarea dumneavoastra cu o nouă sală de evenimente cu o capacitate între 200 și 600 de persoane. Aceasta are un design modern, este dotată cu ventilație și climatizare centralizată de ultimă generație . Dispune de parcare pentru invitați, spațiu verde pentru relaxare. Meniurile propuse sunt deosebite și gustoase, din ingrediente de cea mai bună calitate. Vă așteptăm să ne călcați pragul și vă promitem că veți avea parte de cea mai frumoasă petrecere, de care vă veți aminti cu drag și peste ani!
Mai multe »
Centru Conferinte
Galerie foto-video
SC MILEXIM SRL pune la dispozitia dumneavoastra Centrul de conferinte compus din 4 sali care pot gazdui de la 10 la 120 de persoane.
Mai multe »
Foto
Galerie foto-video
Va invitam sa vizionati galeria foto-video a pensiunii Milexim
Mai multe »
Tarife
Galerie foto-video
Preturile camerelor si serviciile noastre le puteti gasi in pagina noastra Tarife.
Mai multe »
Rezervari
Galerie foto-video
Formular de rezervare on-line. Informatii rezervari cazare
Mai multe »
Oferte
Galerie foto-video
Viziteaza pagina pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte de cazare la pensiunea Milexim
Mai multe »