Sus

Sala evenimente

Sala de evenimente MILEXIM dispune de 200 de locuri. Atrage atat prin meniul extrem de bogat cu specialitati culinare traditionale si internationale, dar mai ales prin amenajarea locatiei, intr-un stil traditional, rustic, cu elemente specifice romanesti.
Originalitatea decorului Salii de evenimente Milexim, mobilierul si detaliile rustice imbinate cu bun gust, dau armonie si stil locului oferind clientilor servicii de 5 stele in stil traditional romanesc.
La cerere, se pot organiza conferinte, cokteiluri, nunti si alte mese festive, pentru diverse ocazii. Meniul extrem de variat cuprinde retete cu specific romanesc dar si din bucataria internationala.
 Armonia si bogatia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei romanesti si ospitalitatea specific romaneasca, precum si bogata lista a preparatelor culinare fac din Sala de evenimente MILEXIM o combinatie unica, originala, un loc special in care veti putea petrece clipe memorabile.

Galerie Foto

Milexim Ballroom
Galerie foto-video
Complex Milexim vine in intampinarea dumneavoastra cu o nouă sală de evenimente cu o capacitate între 200 și 600 de persoane. Aceasta are un design modern, este dotată cu ventilație și climatizare centralizată de ultimă generație . Dispune de parcare pentru invitați, spațiu verde pentru relaxare. Meniurile propuse sunt deosebite și gustoase, din ingrediente de cea mai bună calitate. Vă așteptăm să ne călcați pragul și vă promitem că veți avea parte de cea mai frumoasă petrecere, de care vă veți aminti cu drag și peste ani!
Mai multe »
Centru Conferinte
Galerie foto-video
SC MILEXIM SRL pune la dispozitia dumneavoastra Centrul de conferinte compus din 4 sali care pot gazdui de la 10 la 120 de persoane.
Mai multe »
Foto
Galerie foto-video
Va invitam sa vizionati galeria foto-video a pensiunii Milexim
Mai multe »
Tarife
Galerie foto-video
Preturile camerelor si serviciile noastre le puteti gasi in pagina noastra Tarife.
Mai multe »
Rezervari
Galerie foto-video
Formular de rezervare on-line. Informatii rezervari cazare
Mai multe »
Oferte
Galerie foto-video
Viziteaza pagina pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte de cazare la pensiunea Milexim
Mai multe »